Digishop Tuusula

Digishop Tuusula on laajan valikoiman elektroniikkaliike, josta saat mm. puhelinten varaosat, tarvikkeet ja puhelinten ja muiden kannettavien laitteiden akut. Löydät meidät osoitteesta Hyrylänkatu 6, S-Marketin talosta, sisäkäytävältä. Tervetuloa toteamaan asiakaspalvelumme laatu!

Katso huoltovalikoimamme ja hintamme

Palveluumme kuuluu iPhone-huolto, iPad-, Apple Macbook- ja iMac-huolto, myös esim. Samsung-, OnePlus-, Nokia- tai muu huolto. Meillä onnistuu esim. akun vaihto, näytön vaihto tai muu puhelimen, tabletin tai kannettavan tietokoneen korjaus. Teemme myös SSD-päivityksiä sekä muistin lisäyksiä.

Koulutetut elektroniikka-asentajamme korjaavat laitteesi nopeasti ja edullisesti, ilman ajanvarausta, esim. iPhone-puhelimesi jopa tunnissa. Huolloillamme on vuoden takuu.

Miten onnistuimme Tuusulassa?

Haluamme kehittää palveluamme. Anna palautteesi Googlessa, kirjaudu Google-tilillesi, napsauta Digishop Tuusula -sivulla Arvostelut-otsikkoa (Pöytäkoneella: Kirjoita arvostelu) ja anna tähtiluokituksesi sekä halutessasi sanallinen arviointi palvelustamme. Kiitos etukäteen, palautteesi on meille arvokasta!