Digishop Sello

Sello henkilökunta

Digishop Sello on laajan valikoiman elektroniikka- ja mobiililaitteiden huoltoliike. Löydät meidät kauppakeskus Sellon katutasosta, asemakäytävän päädystä. Saat meiltä mm. valikoidut uudet ja käytetyt puhelimet, puhelinten varaosat, tarvikkeet ja puhelinten ja muiden kannettavien laitteiden akut. Panostamme erinomaiseen hinta-laatusuhteeseen ja palvelun laatuun. Katso Sellon sivuilta tarjouksemme.

Katso huoltovalikoimamme ja hintamme

Palveluumme kuuluu iPhone-huolto, iPad-, Apple Macbook- ja iMac-huolto, myös esim. Samsung-, OnePlus-, Nokia- tai muu huolto. Meillä onnistuu esim. akun vaihto, näytön vaihto tai muu puhelimen, tabletin, kannettavan tietokoneen ja PlayStation 4 -konsolin korjaus. Teemme myös SSD-päivityksiä sekä muistin lisäyksiä.

Koulutetut elektroniikka-asentajamme korjaavat mobiililaitteesi ilman ajanvarausta, esim. iPhone-puhelimesi jopa tunnissa ja huolloillamme on aina vuoden takuu. Tervetuloa!

Miten onnistuimme Sellossa?

Haluamme kehittää palveluamme. Anna palautteesi Googlessa, kirjaudu Google-tilillesi, napsauta Digishop Sello -sivulla Arvostelut-otsikkoa (Pöytäkoneella: Kirjoita arvostelu) ja anna tähtiluokituksesi sekä halutessasi sanallinen arviointi palvelustamme. Kiitos etukäteen, palautteesi on meille arvokasta!